Boynukalın'ın yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı

Hürriyet Gazetesi’ne yönelik saldırıyla gündeme gelen AK Parti İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Mersin'de AK Partili gençlere hitap ederken o saldırıları böyle savundu...

Boynukalın'ın yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı

CNNTürk'ün haberine göre, Hürriyet’e yönelik şiddet eylemleriyle "bir dokunulmazlığı kaldırdıklarını" savunan Boynukalın, bunu yaparken teşkilatın enerjisini arkalarında hissettiklerini söyledi... Boynukalın bu sözleri sarf ederken eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mersin İl Başkanı gibi siyasetçiler de yanındaydı...

AK Parti İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın, 19 Ekim Pazartesi günü Mersin’de AK Parti milletvekili adayı Lütfi Elvan ile AK Partili gençlerin bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Boynukalın, Hürriyet gazetesine yönelik şiddet eylemlerini “AK Parti gençliği bundan 3 hafta önce, bir ay önce o dokunulmazlığı kaldırmıştır arkadaşlar...” sözleriyle savundu... Bununla da kalmadı, partili gençleri sokağa çıkmaya çağırdı.

Boynukalın saldırıları böyle savundu | Samanyolu Haber
AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar’ın da bulunduğu toplantıda yaptığı konuşmada Boynukalın, “Sürekli olarak bizlere getirilen bir eleştiri vardı, ‘AK Parti gençliği eskisi gibi bir dava şuuruna sahip değil, sokaklara çıkmıyor meydanlara çıkmıyor eylem yapmıyor...’ Ortaya eylem koymalıyız arkadaşlar... Bakın Hürriyet'le ilgili meselemiz haftalarca tartışıldı...” ifadelerini kullandı.

Boynukalın konuşmasında Hürriyet’e yönelik saldırıyı ‘Bir dokunulmazlığın kaldırılması’ şeklinde savundu ve şunları söyledi:

Yüzde 52'lik oyla seçilen Mısır'da Mursi idamla yargılanıyor diyerek cumhurbaşkanımızı tehdit etmeler, her gün kendisine diktatör demeler,,, Bu adamlar şöyle düşünüyorlardı diyorlardı ki “bu ülkenin Müslüman değerlerine kendimiz dışındaki herkese çıkarız küfrederiz ve bize kimse dokunamaz...” AK Parti gençliği bundan 3 hafta önce bir ay önce o dokunulmazlığı kaldırmıştır arkadaşlar....

BOYNUKALIN EYLÜL AYI BAŞINDA YAPILAN SALDIRILARDAN SÖZ EDERKEN, TEŞKİLATIN DESTEĞİNE DE TEŞEKKÜR ETTİ


Bu dokunulmazlığı kaldırmamızda bizim teşkilatlarımızdaki enerjiyi kendi arkamızda hissetmemiz rol oynamıştır, Allah sizden razı olsun.

KALABALIĞI YATIŞTIRMAK İÇİN ORAYA GİTTİĞİNİ ÖNE SÜRMÜŞTÜ...

Boynukalın Hürriyet’e yönelik saldırının ardından, saldırgan grubu yatıştırmak için olay yerine gittiğini savunmuştu.
Ancak Boynukalın’ın olayın ardından “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş... Ahmet Hakan korkaktır ben bugün Nişantaşı’na evinin önüne gitmek istiyorum tek başıma...” şeklindeki sözleri ortaya çıkmıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Doğan Medya binasına yönelik ikinci saldırıda binaya girmeye çalışan 100 kişilik saldırgan gruba, az sayıdaki polis engel olamamıştı. Taş ve sopalarla binaya maddi zarar verilmişti.

Saldırılar sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Boynukalın ve üyeleri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştu.
<< Önceki Haber Boynukalın'ın yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER