Bu dükkanda herşey özel üretiliyor

Bu dükkanda herşey özel üretiliyor

Kadıköy'de kafe işleten Zeynep Didem Özharputlu, iş yerinde aynı zamanda isteğe bağlı olarak özel üretimler yapıyor. Özellikle aksesuar üreten ve bunları müşterilerinin isteğine göre dizayn eden Özharputlu, "Burada her şey tek ve özel üretiliyor. Bunların bir eşi benzeri daha yok." diyor.

Kadıköy Sanat Sokağı'nda 'Dükkantere' ismi ile ün yapan iş yerinin bir benzerinin olmadığını anlatan işletmeci Zeynep Didem Özharputlu, müşterilerin kahvelerini, çaylarını içerken dilediklerinde özel siparişler verdiğini de söylüyor. Özharputlu, iş yerinin özelliklerinden bahsederken de "Burası benim minik bir dünyam gibi. Dükkantere deyince insanların aklına ben geliyorum, ben deyince Dükkantere geliyor. Biz burada kişiye özel hizmet veriyoruz. Kişiye özel tasarımlar, yaratıcı fikirler, konsept, parti, doğam günü, düğün, kurumsal etkinlikler… Burası bir tasarım atölyesi. Sadece ürün tasarlamak üzerine gelen müşterilerimiz burada daha çok vakit geçirmek, etrafı seyretmek, ürünleri incelemek istedikleri için bunan yanına bir kahve servisi ve tatlı hizmeti koyduk." ifadelerini kullanıyor.

Müşteriler de ürünleri ilgiyle karşılıyor. Müşterinin isteğine göre özel olarak üretilmesinin ve benzerinin olmamasının cazip geldiğini dile getiriyor. CİHAN
<< Önceki Haber Bu dükkanda herşey özel üretiliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER