Burçlu öğrenciler velileri ile doğa yürüyüşü yaptı


Adana Özel Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve velileri için geleneksel doğa yürüyüşü düzenlendi. Yaklaşık 450 öğrencinin velileri ile birlikte katıldığı doğa yürüyüşünde çevre temizliği ve streching sporu sırasında renkli görüntüler yaşandı.

Öğrencilerin doğal ortamda yaşayarak öğrenmeleri için birbirinden farklı ve ilginç etkinlikler düzenleyen Özel Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu bu kez öğrenci ve velilerini geleneksel doğa yürüyüşünde buluşturdu. Öğrenciler velileri ile birlikte okulun yanından geçen Ceyhan Irmağı boyunca uzanan set üstü yürüyüş parkurunu geçti. Burçlu öğrenciler ve velileri doğa yürüyüşü sonrasında Beden Eğitimi Öğretmeni Barbaros Gündoğan yönetiminde streching (esnetme-gerdirme ) ve solunum egzersizleri yaptı. Öğrencilerle birlikte hareketli yaşam aktiviteleri yapan veliler, yapılan sosyal aktiviteye çocuklarının yanı sıra kendilerini de dahil eden okul yönetimine teşekkür etti.

Doğal ortamda çocukları ile birlikte spor yapmanın ve eğitsel oyunlar oynamanın keyfini çıkaran veliler, organizasyondan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Bu arada veliler arasında düzenlenen Voleybol Turnuvası da öğrenciler arasında heyecanlı dakikalar yaşanmasını sağladı. Ayrıca yapılan doğa yürüyüşü sırasında Burçlu öğrenciler çevre temizliği yaptı.

Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu Müdürü Evliya Demiraslan, öğrencilerin sosyal aktivitelere katılması, tanışma, kaynaşma amacıyla bu tür programlara büyük önem verdiklerini kaydetti. Okul olarak öğrencilerin sadece derslerdeki başarı ile ilgilenmediklerini vurgulayan Demiraslan, "Bu tür sosyal aktivitelerin öğrencilerimizin sosyal gelişiminde çok önemli olduğunu biliyoruz. Özgüveni yüksek, sosyal açıdan gelişmiş, birbiriyle daha iyi iletim kuran öğrenciler daha başarılı oluyor. Uzun yıllar boyunca elde etmiş olduğumuz tecrübeler sayesinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hem derslerinde, hem de sosyal hayatlarında başarılı başarıyı yakalamak istiyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Burçlu öğrenciler velileri ile doğa yürüyüşü yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER