Burnunu polis kırdı, nedene bakın!

Antalya’da bir polis memuru, trafikte tartıştığı vatandaşı darp ederek burnunu kırdı.

Burnunu polis kırdı, nedene bakın!

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü’nde görevli sivil kıyafetli polis memuru A.Ş.Ç., trafikte tartıştığı marketlere süt dağıtımı yapan Nurettin Kaya’yı ‘devletin işini aksatıyorsun’ diyerek darp etti. Burnu kırılan Nurettin Kaya, 7 gün iş göremez raporu aldı.

Nurettin Kaya, polis merkezinde verdiği ifadede Kızıltoprak Mahallesi’nde süt dağıtımı yaparken bir araçtan kendisine selam verir gibi bir el hareketi yapıldığını, kendisinin de tanıdığı biri zannedip selama el işareti ile karşılık verdiğini kaydetti. Bir süre sonra diğer aracın  önünü kesip durduğunu, araçtan inen kişinin küfürlerle ‘Ben polisim, devletin işini aksatıyorsun’ diyerek yumruk vurduğunu ifade etti.

Kaya, bunun üzerine 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istediğini belirtti. Olayın şahitlerinden market sahibi Bayram Aksu, olaya karışan iki kişiyi de tanımadığı; ancak Nurettin Kaya’nın burnundan kanlar aktığını ve üzerindeki kanları görünce olay yerine geldiğini, polis olduğunu sonradan öğrendiği şahsın küfürlerle ‘Kafana sıkacağım, şimdi git burdan’ dediğine şahit olduğunu kaydetti.

Polis memuru A.S.Ç ise ifadesinde Kaya’nın kendisine tehdit ve hakaret ettiğini ileri sürdü.

Adli Tıp’tan 7 günlük iş göremez raporu alan Nurettin Kay,a polis memuru A.S.Ç’den şikayetçi oldu.

MuhabirAjans
<< Önceki Haber Burnunu polis kırdı, nedene bakın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER