Bursa'da aniden bastıran şiddetli fırtına ve yağmur hayatı felç etti


Meteoroloji Genel müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'nde şiddetli yağış uyarısının ardından bu gün Bursa'da sağanak yağmur yüzünü gösterdi. Şiddetli fırtınanın ardından bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan Bursalılar zor anlar yaşadı.

Fırtınayla birlikte gök gürültülü sağanak yağış şehirde ulaşım başta olmak üzere hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar duraklara, çatı altı, duvar dibi ve alt geçitler ile bina diplerine sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Bu imkanı olmayanlar ise sağanak yağmurda sırılsıklam oldu.

MOTORU BOZULUNCA SIRILSIKLAM OLDU

Yağmura hazırlıksız yakalanıp sırılsıklam olanlardan biri de motorsikleti yolda bozulan Yunus Deniz oldu. Kent meydanında ki bir işyerinde tamirdeki motorunu alıp Sırameşeler'de ki evine gitmek için yola çıkan Yunus Deniz, yağmura yakalandı. Elektrik aksamı su aldığı için çalışmayan motoruyla yolda kalan Deniz, sırılsıklam oldu.

Yunus Deniz, tamirdeki motorunu almaya gittiğini belirterek, "İlerde ıslandım, elektrik kabloları ıslandı, o yüzden ateşlemiyor, çalışmıyor. Motor tamirdeydi onu almaya gittim, ıslandım böyle olacağını tahmin etmiyordum. Motor tamirdeydi, onu almaya gidince böylece sırılsıklam oldum. Alttan elektrik kabloları su alınca çalışmadı. Ben de kurumasını bekliyorum ancak." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da aniden bastıran şiddetli fırtına ve yağmur... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER