Osmangazi Sutopu Takımı 2. lig'de şampiyon

Osmangazi Sutopu Takımı 2. lig'de şampiyon

Bursa Osmangazi Belediyespor Sutopu Takımı, Türkiye Erkekler U-15 Sutopu 2. Liginde şampiyon olarak 1. Lige çıktı.

Toplam 8 takımın mücadele ettiği iki devreli ligin, Bursa Atıcılar Yüzme Havuzu'nda yapılan ikinci yarı müsabakaları sonun Osmangazi Belediyesi U-15 Sutopu takımı, ligi 35 puanla Bursa Büyükşehir Belediyesporun 1 puan önünde tamamlayarak 1. Lige yükselen ekip oldu. Takımda yer alan isimlerden Kağan Ege Ferik ise, attığı 71 golle 2. Ligin gol kralı oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da takımı tebrik ederek, başarı diledi. Antrenör Gökhan Bora, tamamı altyapıdan yetişen sporcuları mücadele ettiklerini kaydetti. Bora, ligde oynadıkları 14 maçta 2 beraberlik, bir mağlubiyet elde ettiklerini, son maçlarında karşılaştıkları İstanbul Kınalıada Su Sporları takımını 19-5 gibi farklı bir skorla yenerek 1. Lige yükseldiklerini söyledi.

Bu yıl yüzme ve sutopu gibi havuz sporlarında, Osmangazi olarak ciddi başarılar elde ettiklerini belirten Bora, şöyle konuştu: "Zor bir sezonun ardından U-14 Erkekler takımımızın ardından U-15 takımımızda 1. Lige yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Planlı ve disiplinli çalışmanın bir çalışma ile elde ettiğimiz bu başarıların en sevindirici yanı, tüm sporcularımızın, kendi altyapımızdan yetişmiş olması. Önümüzdeki yıl Galatasaray ve Enka gibi güçlü takımların da yer aldığı zor bir sezon bizi bekliyor. Bize desteklerini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız ve Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ediyorum."

Takım kaptanı Aras Yıldırım ise haftanın 6 günü antrenman programlarıyla çalıştıklarını belirterek, ligde kalıcı olacaklarını ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Osmangazi Sutopu Takımı 2. lig'de şampiyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER