Bursa'da Başbakan'ın mitingi için ağaçlar söküldü

Bursa'da Başbakan'ın mitingi için ağaçlar söküldü

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bursa'da Gökdere Meydanı'nda yarın düzenleyeceği açık hava mitingi nedeniyle orta refüjde bulunan ağaçlar söküldü.

Yarın saat 14.00-17.00 saatleri arasında Gökdere Meydanı'nda yapılacak miting için günler öncesinden hazırlık başladı. Polis, demir bariyerlerle güvenlik şeritleri oluşturdu. Belediye ise mitingin yapılacağı alanda yeni düzenlemeler yaptı. Gökdere Meydanı ile Meydancık kavşağı arasındaki yolda orta refüjde bulunan 10'a yakın ağaç söküldü. Meydancık tarafında bazı yeşil alanlara ise platform kurulacağı gerekçesiyle beton döküldü.

MHP Bursa Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Emin Seymen, Gökdere Meydanı'nda son iki gündür hummalı bir çalışma yapıldığını belirterek, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Gökdere meydanında yeşil alanlar tahrip ediliyor, ağaçlar kökünden çıkarılarak kaldırılıyor. Asfaltlama çalışması tabelası konulmuş sanki Yıldırımlı vatandaşlarımıza hizmet yapılıyormuş gibi dalga geçiliyor. Ne mi yapılıyor Gökdere meydanında? AKP'nin yapacağı miting öncesi TIR'ın konulacağı alan için yeşil alan ve ağaçlar kaldırılarak asfaltlama yapılıyor. Keşmekeş haline gelen Bursa trafiğinin çözümü için hiçbir şey yapmayan yerel yöneticiler AKP'nin seçim TIR'ının kurulması uygun görülen alanı asfaltlıyor. Kraldan çok kralcılık yapanlar siz ne yaparsanız yapın, ister TIR'ın yönünü Kamberler'e çevirin, ister Uludağ'a, tahrip ettiğiniz yeşil alan için ve kökünden söktüğünüz ağaçlar için Yıldırımlı hemşerilerimize sandıkta hesap vereceksiniz. 3 Kasımda geldiniz 1 Kasım'da gideceksiniz." CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da Başbakan'ın mitingi için ağaçlar söküldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER