Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan Sağlam'a tehdit: Gideceksin


Bursaspor'un Eskişehirspor ile dün akşam oynadığı maçta yönetim, özellikle de teknik direktör Ertuğrul Sağlam aleyhine tezahürat yapan taraftar grubu Teksas, internet sitesi üzerinden 'gideceksin' tehdidinde bulundu.

Bursaspor yönetimi dün akşam oynanan maçta yaşanan olaylar sebebiyle bugün yaptığı yazılı açıklamada teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sahip çıkmıştı.

Taraftar grubu Teksas ise internet sitesinde yönetime ve Sağlam'a ağır eleştiriler yöneltti.

Sağlam'ı 'maaşlı eleman' olarak niteleyen Teksas, genç hocaya yönelik şu eleştirilerde bulundu: "Maçın ardından konuşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları ve değindiği noktalar bizleri derinden üzmüştür. Kendisine hatırlatmak istediğimiz bu kulübün maaşlı bir elemanı olduğu, görevini yapamadığı takdirde işine son verileceği gerçeğidir. Ertuğrul Sağlam dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur."

Teksas açıklamasında yönetimi ağır dille eleştirerek bardağın taştığını iddia etti.

Açıklamada şöyle denildi: "Geride bıraktığımız altı haftada Bursaspor'un geldiği nokta itibariyle dün akşam bardak taşmıştır. Hem yönetim hem de teknik ekibin izlediği başarısız profil taraftarımızın tahammül sınırlarını aşmış Bursa şehrinin taraftar yapısının başarıyla endekslenmeyeceğini, alınan galibiyete rağmen istifa seslerini duyabileceğiniz ender şehirlerden biri olacağını bir kez daha göstermiştir. Bursaspor Kulübü başkanının çıkıp "Bize kumpas kuruyorlar" yönünde verdiği demeç cevaplanmayacak derecede basit, bir kulübü temsil hakkını elinde bulunduran yöneticiye yakışmayan bir davranıştır. Dün akşam galibiyete rağmen yükselen istifa seslerinin mimarı Recep Bölükbaşı'nın kendisidir. Sezon başlamadan başlayan yanlışlar silsilesine her geçen gün birini ekleyerek varılan bu noktada Bursaspor'un yönetimsel ve sportif alandaki başarısızlığı dün geceyi özetlemektedir."

Kendilerine yönelik yapılan vefasızlar açıklamasına da cevap veren Teksas, şunları kaydetti: "Başarı ya da başarısızlık nedir kalkıp bunu Bursaspor taraftar camiasına anlatmak ciddi anlamda hadsizliktir. Yapı olarak geçmişinden hiçbir zaman kopmayan tribün geleneklerini bir kenara bırakmayan bir kitleye yapılan vefasızlar yakıştırması günü kurtarıp ulusal medyada kendini aklama çabasıdır. Bursaspor taraftarı vefa kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi 15 bin kişi Sakarya'ya küme düşmeye gittiğinde Vefanın vücut bulmuş haliydi bu yüzden biz şampiyonluğun ne olduğunu, bunun bireysel bir başarı olmadığını 16 Mayıs 2010 tarihi hazırlanırken şampiyonluk görememiş insanları bile o stada taşımasını bildik. Şimdi kalkıp Bursaspor camiasına "Biz gelmeden senelerdir bu takım ligde kaldığında sokaklarda kornalar ötüyordu. Takım ligde kaldı diye." diyebilecek cüreti nereden buluyorsunuz diye merak ediyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan Sağlam'a tehdit: Gideceksin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER