Buse Terim: En çok zorlandığım nokta zamanla yarışmak


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı Moda danışmanı ve blogger Buse Terim, Ankara Marka Festivali'nde konuştu. Terim, en çok zorlandığı noktanın zamanla yarışmak olduğunu söyledi.

Ankara'nın uluslararası nitelikteki 'Ankara Marka Festivali' iş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katılımıyla başladı. ATO Congresium'da 9 Aralık'a kadar sürecek marka festivalinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı blogger ve moda danışmanı Buse Terim de bir konuşma yaptı.

Buse Terim, Ağustos ayında yaptığı koleksiyon çalışmasının ayrıntılarını paylaştı. Koleksiyonla ilgili güzel geri dönüşler aldığını söyleyen Terim, "Buradaki en büyük amacımız modayı ulaşılabilir kılmaktı. Bu anlamda dünya trendlerini göz önünde bulundurarak bu koleksiyona yön verdik. Kendi iş alanımda insanlar uygun fiyata alabilecekleri benim imzamın üzerinde olmasını istedikleri parçalarla ilgili talepler oluyordu." ifadelerini kullandı.

Sohbet şeklinde geçen konuşma sırasında Buse Terim daha önceden hazırlanan video sorulara da cevap verdi. Koleksiyonun oluşma aşamasında en çok neyde zorlandınız? sorusuna Terim, "Koleksiyon mağazaya girmeden önce 4 aylık bir çalışma süreci var. Şu anda yaz koleksiyonuna çalışıyoruz ve zamanla yarışıyoruz. Bence en çok zorlandığımız şey bu. Keşke çok daha uzun zamanlarda rahat rahat hazırlayabilsek ama üretim süreci de burada çok büyük rol oynadı." cevabını verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Buse Terim: En çok zorlandığım nokta zamanla yarışmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER