Büyük İstanbul Otogarı'nda kış lastiği denetimi


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı çıkışında otobüslerin kış lastiği takıp takmadıklarını denetledi. Kontrollerde, kış lastiği takmadığı belirlenen araçlara 571 TL ceza kesilip otogardan çıkışına izin verilmedi.

Şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar için 1 Kasım tarihinden itibaren zorunlu olan kış lastiğine geçilip geçilmediği Büyük İstanbul Otogarı'ndaki denetimlerle kontrol edildi. Trafik ekipleri, hemen çıkıştaki kontrol noktasında durdurduğu otobüslerin takometresini ve evraklarını denetledikten sonra kış lastiği kontrolü yaptı. Denetimlerde kış lastiği takmadığı tespit edilen 4 araca 571'er TL ceza kesilip, otogardan çıkışlarına izin verilmedi. Çıkışına izin verilmeyen ve henüz lastik taktırmayan sürücüler yola çıkış öncesi otogarın alt katındaki tamircilerde lastik değiştirdi.

Uygulamaların devam edeceğini belirten yetkililer, İstanbul Valiliği'nin talimatıyla 1 Ocak'tan itibaren de İstanbul'da kış lastiği kontrollerine başlanılacağını açıkladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Büyük İstanbul Otogarı'nda kış lastiği denetimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER