Çalımbay: Hakemin yaptığı hata 3 puana mal oldu


Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hakemin kendilerine penaltı vermediğini ve yaptığı hatanın kendilerine üç puana mal olduğunu söyledi.

Kasımpaşa'nın tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor'a 4-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Mağlubiyeti hak ettik, gerçekten hak ettik. Defansımızın bu kadar bariz hatalar yapacağını beklemiyordum." diyerek, şöyle konuştu:

"İnanılmaz şekilde beklentinin altında çok kötü oynadık defans olarak, 2-0 geri düştük. İkinci yarı bunu telafi etmemiz gerekiyordu, iki oyuncu değiştirdik. Fakat bugün bizim en büyük dezavantajlarımız hakemler oldu. Maalesef bugün yine çıktı ortaya. Yüzde 100 bir penaltımız verilmedi. Sezon başından beri buna hep hata dedik ama ben artık bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Bir tek bu maç değil, birçok maçta böyle oldu.

Bugün de penaltı verilseydi belki maçın kaderi değişirdi. Yediğimiz dördüncü gol de kalecinin şanssızlığıydı. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama benim en çok üzüldüğüm şey hakemler. Çünkü hakemin yaptığı hata ne yazık ki bugün bize 3 puana mal oldu. Bu sezon hakemler Kasımpaşa'yı aldılar kenara attılar. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Stadı yapanları da tebrik ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Çalımbay: Hakemin yaptığı hata 3 puana mal oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER