Çanakkale'de bebek kaçırmayla ilgili 3 zanlı adliyeye sevkedildi


Çanakkale'de dün, bir günlük bebeğin kaçırılması vakasıyla ilgili gözaltına alınan üç kadın zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden, konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Dün saat 10.55 sıralarında haber merkezine yapılan bir ihbarda, Bahattin Huriye Demircioğlu Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde, Orhan Bozkurt ile Fatma Bozkurt'un bir günlük erkek çocuklarının kaçırıldığı ile alınan bilgiyle çalışma başlatıldı. Çocuk servisinde yatmakta olan müştekinin odasına bir bayanın, beyaz hemşire önlüğü üzerinde siyah hırkası ile geldiği ve bebeği işitme testine götürme bahanesiyle ailesinin odasından alarak ayrıldığı anlaşıldı. İvedilikle ilimiz genelindeki hastaneler ve tüm sağlık ocakları, konu ile ilgili dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca Eczacılar Odası Başkanlığı vasıtasıyla bebeğin henüz göbekbağı düşmemesi sebebiyle bu konuda ilaç almaya gelen şahısların tarafımıza bildirilmesi istendi. Çalışmalar devam ederken saat 13.26 sıralarında idaremize, Esenler Sağlık Ocağı'na yeni doğmuş bir bebek ile bayanın geldiği bilgisi ulaştı. Bunun üzerine ekipler, olay yerine intikal etti. A.Ç., S.Y. ve S.Y.'nin annesi Z.Y.'nin yanlarında, yeni doğan bir bebek olduğu tespit edildi. Şahıslar yakalanarak bebek, tedavi maksatlı yeniden hastaneye intikal ettirildi. Burada anne Fatma Bozkurt ve tüm aile tarafından kendi çocukları olduğu teşhis edildi."

Bebek, savcının talimatıyla dün ailesine teslim edilirken zanlılar ise İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan sorgularının ardından A.Ç., S.Y. ve Z.Y., bugün adliyeye sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Çanakkale'de bebek kaçırmayla ilgili 3 zanlı adliyeye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER