Çankırı, Travel Turkey'e katılıyor


10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Gaziemir'de dokuzuncusu düzenlenecek olan Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi' ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya; Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar, Müdür Yardımcıları ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Planlama Birim Başkanı Serkan Doğru katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar gerçekleştirdiği sunumda, "30 ülkeden 902 katılımcı ile 67 ülkeden 30 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda bu yıl Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri olarak KUZKA tarafından oluşturulan 250 metre kare alana sahip bir stantta yörelerimizin tanıtımını gerçekleştireceğiz" dedi.

KUZKA Planlama Birim Başkanı Serkan Doğru ise yaptığı sunumda stant tasarımından ve gerçekleştirilecek olan uygulamalardan bahsetti. Stantlarda sergilenecek olan materyallerin incelenmesinin ardından program sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı, Travel Turkey'e katılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER