Cevahir Holding: Aysun Cevahir Greenall'ın iddiaları asılsız


Cevahir Holding, Aysun Cevahir Greenall'ın, ağabeyi Yusuf Cevahir'in kendisini darp ettiği iddiaları üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, "Aysun Cevahir Greenall'ın Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir'e yöneltmiş olduğu suçlamaların tamamının asılsızdır. Basın ve kamuoyu nezdinde bu tip asılsız suçlamalarla yer almak kendisi ve holding için üzüntü vericidir." denildi.

Cevahir Holding'den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Aysun Cevahir Greenall'ın Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir'e yöneltmiş olduğu suçlamaların tamamının asılsız olduğunu basın ve kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

İş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlere sahip olan Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir; görevlerini uzun yıllardır, büyük başarılarla yürütmektedir. Basın ve kamuoyu nezdinde bu tip asılsız suçlamalarla yer almak kendisi ve holding için üzüntü vericidir.

Türkiye Cumhuriyeti'ne büyük hizmetleri olan Cevahir Holding'in ve Cevahir ailesinin bu tip suçlamalarla yüz yüze kalması elem vericidir. Konu edilen miras suçlamalarıyla ilgili hukuki süreç devam etmekte olup, kardeşler arasında hiçbir uzlaşmazlık bulunmamaktadır. Cevahir ailesi, Türkiye Cumhuriyeti anayasasına uygun olarak miras paylaşım sürecini devam ettirmektedir. Bugüne kadar hukuka ve hukukun üstünlüğüne inanan Cevahir ailesi ve Cevahir Holding, bugünden sonra da yoluna bu saygın çizgide devam edecektir."
CİHAN
<< Önceki Haber Cevahir Holding: Aysun Cevahir Greenall'ın iddiaları asılsız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER