Cezaevi firarisi 15 gün sonra yakalandı


İzmir'in Foça Cezaevi'nden 15 gün önce firar eden M.K., Buca ilçesinde yakalandı. Ayrıca haklarında yakalama kararı bulunan iki kişi de gözaltına alınarak tutuklandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışmada İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası ile hükümlüyken 2 Nisan 2015 tarihinde Foça Cezaevi'nden firar eden M.K. isimli şahsın yerini tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınan M.K., sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

İzmir 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nce mala zarar vermek, ateşli silah ve mermilerini bulundurmak, mala zarar vermek ve bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından aranan, bu suçlardan toplam 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.Ö. isimli şahıs ise 20 Nisan günü yakalanarak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan yine D.A. isimli şahsın bıçakla üç yerinden yaralanması olayı ile ilgili olarak şüpheliler Z.A., M.B. ve F.G. de gözaltına alındı. İ.A. isimli şüpheli ise uçakla Diyarbakır'a gitmek üzereyken yakalandı. M.B. ve Z.A., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Cezaevi firarisi 15 gün sonra yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER