CHP'li Karabıyık Mudanya trafiğindeki tehlikeli noktaları inceledi

CHP'li Karabıyık Mudanya trafiğindeki tehlikeli noktaları inceledi

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Bursa'nın Mudanya ilçesinde son zamanlarda meydana gelen trafik kazalarının olduğu bazı kavşak ve duraklarda incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz akşam Mudanya-Bursa karayolundaki Bağcılar otobüs durağı önünde meydana gelen ölümlü trafik kazasının olduğu bölgede vatandaşları dinleyen CHP Bursa Milletvekili, tehlike arz eden durağın olduğu bölgeyi çift taraflı inceledi.

Daha sonra partisinin ilçedeki yöneticileriyle birlikte Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen'i makamında ziyaret eden Milletvekili Karabıyık, söz konusu yolda meydana gelen trafik olaylarının istatistiklerini aldı.

Mudanya'nın hem turizm, hem de deniz ulaşımı açısından trafiği oldukça yoğun bir ilçe konumunda olduğunu ifade eden Karabıyık, emniyet verilerine göre, 2015 yılında meydana gelen 334 kazada 6 vatandaşın hayatını kaybettiği, 157 kişinin yaralandığının tespit edildiğini söyledi.

Mudanya'daki bu rakamın Bursa ortalamasına yakın olduğunu belirten CHP Bursa Milletvekili, artan kazaları önlemek için en kısa zamanda yapılacak çalışmalarda bölgelere hız kesici konulacağını ve hız ölçümü yapan cihazların yerleştirildiğini kaydetti.

Bu arada Mudanya'da tehlike arz eden noktalarda konunun çözümüne ilişkin Bursa Büyükşehir Belediyesi ve valilik ile de görüşeceğini belirten CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, sorunun önemli boyutunun Büyükşehir tarafından çözülmek zorunda odluğunu ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Karabıyık Mudanya trafiğindeki tehlikeli noktaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER