CHP'li Köksal: Biz asgari ücret bin 500 dediğimizde karşı çıkıyorlardı


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burcu Köksal, asgari ücreti bin 300 liraya çıkaracaklarını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdi.

Köksal, CHP olarak 7 Haziran seçim bildirgesinde asgari ücreti bin 500 lira yapacaklarını açıkladıklarında AKP'lilerin buna karşı çıktığın hatırlattı. Köksal, "Hem 7 Haziran'daki seçim bildirgemizde hem de 1 Kasım'daki seçim bildirgemizde asgari ücreti bin 500 lira yapacağımızı taahhüt ettiğimizde AKP'li Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 'asgari ücret bin lira olursa firmalar batar' demişti." dedi.

Köksal, şimdi ise AKP'nin seçim vaatlerinin içine asgari ücretin bin 300 lira olacağını yazdığını kaydetti. Köksal, "Şimdi ben de soruyorum, 3 ayda ne değişti de birden bire sözünüzden döndünüz? Hani verilemezdi? Hani firmalar batardı? Söyledikleri ile yaptıkları çelişen bir AKP'ye daha ne denilebilir ki?" diye sordu.

EKONOMİK SORUNLAR BİTECEK

Öte yandan CHP Afyonkarahisar milletvekili adayları Burcu Köksal, Hatice Gök ve İsmahan Nergiz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP'nin 3 kadın adayı, Sandıklı Sebze ve Balık Pazarı esnafını ziyaret ederek, ekonomik durum hakkında sohbet etti. CHP'li adaylar, ekonominin uzun zamandır durgun olduğunu, CHP'nin kuracağı halkın iktidarıyla ekonomideki sorunların üstesinden gelineceği mesajını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Köksal: Biz asgari ücret bin 500 dediğimizde karşı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER