CHP Milletvekili Tümer: Bütünşehir Yasası iptal edilmeli


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, vatandaşların da tepkili olduğu Bütünşehir Yasası'nın iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatilde olmasına rağmen ilçe, mahalle ve köy gezilerine devam eden CHP'li Tümer, Kozan, Feke ve Saimbeyli'de kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla görüştü. Sıcak yaz aylarını Tapan, Horzum, Tokmanaklı, Akoluk, Paşalı, İncirci yaylalarında geçiren Adanalıları ziyaret eden Zülfikar İnönü Tümer, "Vatandaşını seçimden seçime hatırlayan siyasilere artık kimse prim vermiyor. Adana'da doğup büyüyen, eşi ve çocukları da Adana'da yaşayan bir kardeşiniz olarak meclis çalışmaları dışında hep Adana'da olacağım. Sizlerle görüş alışverişlerini kesmeyecek, sorunlarınıza elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışacağım." dedi.

Yaylalarda yaşayan vatandaşların daha çok işsizlik, yol ve su sorununu dile getirdiğini anlatan Tümer, yeni Bütünşehir Yasası'nın köylüleri zor durumda bıraktığına işaret etti. CHP'nin bu yasaya karşı çıktığını hatırlatan Milletvekili Tümer, "Parti olarak, köylümüzün mevcut sorunları çözülmeden hayata geçirilen bu yasanın iptali için uğraş veriyoruz. Milletvekili olarak sorumluluğumu yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. Bahanelerin ardına sığınmadan halkımızla iç içe olmaya özen göstereceğim." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Tümer: Bütünşehir Yasası iptal edilmeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER