Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi 53. Kuruluş Yıldönümü ve Anayasa Mahkemesi'ne yeni seçilen Üye Rıdvan Güleç'in yemin törenine katılacak. Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 53. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Anayasa Mahkemesi Başkanına, Üyelerine ve kuruluş yıldönümüne katılan konuk Anayasa Mahkemesi Başkanları ve Üyelerine öğle yemeği verecek. Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Kuveyt'e hareket edecek. (10.00-13.00-15.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi'nin 53. Kuruluş yıldönümü törenine katılacak. Davutoğlu, Savunma Sanayi İcra Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Davutoğlu, Afganistan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Raşid Dostum ile görüşüp Dostum ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Bakanlar Kurulu Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanacak. Davutoğlu, Bakanlar Kurulu üyeleri ve eşlerine akşam yemek verecek. (10.30-11.30-13.00-13.45-15.00-20.00-Ankara)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Kuva-i Milliye Meydanı'nda, 'Yaşanacak Bir Türkiye ve CHP İktidarı' isimli mitingte halka hitap edecek. (16.00-Balıkesir)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) AR-GE Çalıştayı'na katılacak. (09.30-Ankara)

- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ATO Congresium'da '2015 Verimlilik Haftası' açılış etkinliğine katılacak. (10.00-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Ankara Altındağ ilçesinde esnaf ziyareti yapacak. (11.00-Ankara)

- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir Ütopya Bahçe Restoran'ta basın toplantısı düzenleyecek, CHP ve MHP'ye çağrıda bulunacak. (12.30-İzmir)

EKONOMİ

- TÜİK, 2013 yılı 'Yıllık Sanayi Ürün İstatistikleri' ile 'Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistikleri'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Nepal'de Cumartesi günü meydana gelen 7,9 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 3 bini aştı.Gelişmelere takip ediliyor. (Katmandu)

GÜNCEL

- Anayasa Mahkemesi'ne yeni seçilen üye Rıdvan Güleç törenle ant içecek. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan 53. kuruluş yıldönümü nedeniyle konuşması yapacak. (10.30-Ankara)

- Uluslararası Şeffaflık Derneği, Taksim Hill Otel'de 'Türkiye'de Yolsuzluk; Neden, Nasıl, Nerede?' konulu raporu açıklayacak. (11.30- İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta kapanış maçında Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor Ankara Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-Ankara)

- 51. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu'nun 2. etabında 182 km'lik Alanya-Antalya etabı koşulacak. (Antalya)

- Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Bursa'ya gelecek. (18.00-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER