Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, IDEF 2015 12. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na iştirak edecek. Erdoğan, Tekirdağ'da toplu açılış törenine katılacak. (11.00-16.00-İstanbul-Tekirdağ)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ardahan, Kars ve Iğdır'daki mitinglerde vatandaşlara seslenecek. (12.00-15.00-17.00-Ardahan-Kars-Iğdır)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Buca'da partililerle buluşacak, temel atma ve açılış törenlerine katılacak. Kılıçdaroğlu, Romanlar ile de bir araya gelecek ve Hıdırellez şenliklerine katılacak. (12.30-17.30-İzmir)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İzmit'te, Perşembe Pazarı Meydanı'nda düzenlenen mitingde partililere hitap edecek. (18.00-Kocaeli)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Üsküdar'da farklı inanç gruplarının temsilcileriyle 'AB yolunda Türk Kadını' temalı toplantıya katılacak. (10.00-İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Kadıköy Salı Pazarı esnafını ziyaret edecek. (13.00-İstanbul)

DÜNYA

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi ziyaret için Türkmenistan'a gidecek. (Aşkabat)

- Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'deki Suriye görüşmeleri hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (Cenevre)

- Körfez ülke liderleri, Suudi Kralı Selman'ın ev sahipliğinde Riyad'da bir araya geliyor. Zirvede Yemen ve bölgeye ait konuların ele alınması bekleniyor. (Riyad)

- İngiliz adaylar kapı kapı dolaşarak oy istiyor. İngiltere'de, 7 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlere hazırlanıyor. Siyasi partilerin kısıtlı bütçeleri sebebiyle Türkiye'deki gibi ne meydanlarında düzenlenen mitinglere ne de sokaklarda partileri simgeleyen afiş ve bayraklara rastlanıyor. (Özel-Londra)

GÜNCEL

- DİSK Başkanı Kani Beko, KESK Eş Başkanı Lami Özgen, TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı ve TTB Başkanı Bayazıt İlhan, Soma faciası yıldönümünde yapılacaklara ilişkin ortak basın açıklaması yapacak. (11.00-Ankara)

- TÜİK, 2014 yılı 'İstatistiklerle Aile' verilerini yayınlayacak.

SPOR

- Fenerbahçe, Sivaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. (11.00-İstanbul)

- Fenerbahçeli Alper Potuk ve Galatasaraylı Tarık Çamdal Ülker Metro etkinliğine katılacak. (13.45-İstanbul)

- Kasımpaşa'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ediyor. (17.30-İstanbul)

- Fenerbahçe'de Selçuk Şahin, dünyaevine girecek. (19.00-İstanbul)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER