Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin (TZOB) Büyük Anadolu Oteli'nde yapılacak 26. Olağan Genel Kurulu açılışına katılacak. (09.30-Ankara)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Bitlis ve Adıyaman mitinglerinde vatandaşlara seslenecek. (14.00-17.00-Bitlis Adıyaman)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de Kepsut, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerini ziyaret edecek, Manisa mitingi sonrası Saruhanlı ve Akhisar ilçelerinde halka hitap edecek. (10.00-17.00-Balıkesir-Manisa)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin Bursa ve Balıkesir mitinglerinde partililere hitap edecek. (15.00-18.00-Bursa-Balıkesir)

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Elazığ mitingine katılacak. (15.00-Elazığ)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Uluslararası Af Örgütü heyetiyle görüşecek, 18. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'ne katılacak. (12.00-20.00-Ankara)

DÜNYA

- 7 Haziran genel seçimleri için yurt dışında oy verme işlemi, Türklerin yoğun olarak yaşadığı 7 ülkede başlayacak. Yurt dışında oy verme işlemi 31 Mayıs'ta sona erecek.

- İngiltere'de dün yapılan genel seçimde Başbakan David Cameron'ın liderliğini üstlendiği Muhafazakar Parti, 316 koltuk sayısıyla seçim sonucunda en yüksek oyu aldı. Gelişmeler takip ediliyor. (Londra)

- Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun, Yemen'deki Husilere yönelik operasyonları takip ediliyor. (Riyad)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 30. haftasında 3 karşılaşma oynanacak. Günün maçlarında Galatasaray-Torku Konyaspor, Eskişehirspor-Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor-Mersin İdmanyurdu karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul-Eskişehir-Kayseri)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER