Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski milletvekillerine iftar verecek (20.30-Ankara)

POLİTİKA

- Genel Kurul'da TBMM Başkanı seçimi için 1. ve 2. tur oylamaları yapılacak. (15.00-Ankara)

- AK Parti ile CHP'nin TBMM grup toplantıları yapılacak. (11.15-13.30-Ankara)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Haziran ayı toplantı özeti yayınlanacak. (14.00-Ankara)

- TÜİK, Mayıs ayı Dış Ticaret İstatistikleri'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- ÇSGB, 2014 yılı İşsiz Sigortası başvurularını açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Fortune dergisi tarafından hazırlanan ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen, en yüksek istihdamı sağlayan, en karlı ve en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 Türkiye sıralamasının 8.'si açıklanacak. (10.00-İstanbul)

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD tarafından her ay sonunda kamuoyu ile paylaşılan 'Satın Alma Müdürleri Endeksi Verilerini' (SAMEKS) MÜSİAD Kocaeli Şubesi'nde düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak. (10.00-Kocaeli)

DÜNYA

- Yunanistan bugün IMF'ye olan 1.6 milyar euroyu ödemediği takdirde teknik olarak iflas etmiş sayılacak. Yine kreditörlerle yapılan mali yardım anlaşmasının da süresi dolacak. Gelişmeler takip ediliyor. (Atina-Brüksel)

- Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin, Almanya, İngiltere ve Fransa Tahran'ın nükleer programını imzalamak için yeni tarihi belirleyecek. (Viyana)

- Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff ABD'yi ziyaret edecek. (Washington)

GÜNCEL

- DİSK ve EMEKLİ-SEN İstanbul şubeleri emekli hakları için Taksim'de basın açıklaması yapacak. (17.00-İstanbul)

- Gezi Gazileri Dayanışma Platformu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ı il binasında ziyaret edecek. (11.00-İstanbul)

- Anadolu Alevi-Bektaşi Federasyonu, Renaissance Polat Istanbul Hotel'de iftar programı düzenleyecek. (20.49-İstanbul)

- Amerika Birleşik Devletleri'nin bağımsızlığının 239. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John R. Bass'ın katılımıyla Ege Serbest Bölgesi Uzay Kampı Türkiye Bahçesi'nde resepsiyon gerçekleştirilecek. (19.30-İzmir)

- Suriye'deki iç savaşın Türkiye'ye yansımaları takip ediliyor.

SPOR

- Türkiye Futbol Vakfı ve Türk Böbrek Vakfı, emekli ve ihtiyaç sahibi futbolcu ve ailelerinin desteklenmesi için bir araya geliyor. 'Genç Profesyonel Futbolculardan Emekli Futbolcu Abilerine Vefa' sloganı ile hareket geçen 2 vakıfın yapacağı işbirliği için Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Candemir Berkman, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, her 2 vakıf yönetim kurulu üyeleri, emekli futbolcular ve genç profesyonel futbolcuların katılımı ile Türk Böbrek Vakfı Konferans Salonu'nda basın toplantısı düzenlenecek. (11.00-İstanbul)

- Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, Topuk Yaylası'ndaki kendi tesislerinde yapacağı kamp için buraya gidecek. Sarı lacivertli ekip Topuk Yaylası'ndaki ilk çalışmasını da yapacak. (Düzce)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER