Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı organlarının başkanları ve temsilcilerine iftar verecek. (13.30-19.00-20.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Resmi Konut'ta sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabul edecek ardından Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilecek. Akşam ise Cumhurbaşkanlığı'ndaki devlet protokolü iftarına katılacak. (12.30-14.00-19.00-20.30-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası heyeti ile TMMOB Peyzaj Mimar Odaları heyetini kabul edecek. (13.00-15.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mardin'de, valiliği, Yeşilli ile Midyat belediyelerini ziyaret edecek. Arınç, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılacak. (11.30-19.50-Mardin)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in katılacağı Türkiye Jokey Kulübü'nün Kocaeli Hipodromu, Kartepe Atçılık Meslek Yüksek Okulu ve 11 ildeki At Hastaneleri'nin toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. (17.00-Kocaeli)

DÜNYA

- İran'ın nükleer programıyla ilgili müzakerelere Avusturya'da devam ediliyor. (Viyana)

- Mısır'da Kuzey Sina bölgesinde güvenlik güçlerine yapılan eş zamanlı saldırıların ardından gelişmeler takip ediliyor. (Kahire)

- Yunanistan'da borç krizi devam ediyor. Euro grubu görüşmesinde Yunanistan ile ilgili karar referandum sonrasına bırakıldı. Çipras halka, daha iyi bir anlaşmaya varılması için hayır oyu çağrısı yaptı. Gelişmeler takip ediliyor. (Atina-Brüksel)

GÜNCEL

- 1993'te Sivas'ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından organize edilen Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nde yaşanan olaylarda hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlenecek. Anma törenine, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da katılacak. (09.00-Sivas)

- Beşiktaş Belediyesi, Sivas Madımak Otel'de 33 kişinin yanarak ölmesinin 22. yılında anma etkinliği gerçekleştirecek. (15.00-İstanbul)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

KÜLTÜR-SANAT

- TÜİK, 2014 yılı sinema ve tiyatro istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

SPOR

- Fenerbahçe Ülker'de yeni transfer Kostas Sloukas ile Ülker Sport Arena'da basın önünde imza atılacak. Yıldız oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (14.30-İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, Nijerya Milli Takımı oyuncusu Musa Muhammed ve Kayseri Erciyesspor'dan Cenk Ahmet Alkılıç ile sözleşme imzalayacak. İmza töreninden sonra ise Teknik Direktör Abdullah Avcı ile 2 futbolcu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (10.30-11.00-İstanbul)

- Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası'ndaki tesislerde yapılacak antrenmanla devam edecek. (10.00-17.30-Düzce)

- Galatasaray Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Sarı kırmızılı ekipte bir grup oyuncu ise sağlık kontrolünden gelecek. (10.00-18.00-İstanbul)

- Beşiktaş Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde basına kapalı yapacağı antrenmanlara devam edecek. Siyah beyazlı ekipte bazı oyuncular sağlık taramasından geçecek. (11.00-18.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER