Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı 95. Kuruluş Yıl Dönümü ve Sancak Devir Teslim Töreni gerçekleştirilecek ve Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı İftar Programı yapılacak. (19.00-20.29-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Gölbaşı Vilayetler Evi'nde AK Parti Gençlik Kolları iftarına katılacak. (20.29-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek. Kılıçdaroğlu akşam İstanbul'a geçip Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde iftar programına katılacak. (12.00-20.48-Ankara-İstanbul)

- TBMM Genel Kurulu'nda Danışma Kurulu üyeliği için parti önerileri oylanacak.
(15.00-Ankara)

EKONOMİ

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Borusan EnBW Enerji'nin Mersin'de kurduğu Mut ve Çanakkale Lapseki'de kurduğu Koru Rüzgar Enerji Santralleri'nin açılışı ile Bandırma Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin kapasite artırımı (toplam 127 MW) vesilesiyle düzenlenen törene katılacak. (12.00-İstanbul)

- TÜİK, Mayıs ayı Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- İran'la dünya güçleri arasındaki nükleer müzakereler devam ediyor. (Viyana)

- Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Euro Bölgesi zirvesinin ardından Avrupa Parlamentosu'na bilgi verecek. (Strasbourg)

- Almanya Başbakanı Angela Merkel, Balkanlar ziyaretini Sırbistan'dan başlatacak. (Belgrad)

- Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika Zirvesi (BRICS) Başkurdistan'ın Ufa şehrinde başlayacak. (Ufa)

GÜNCEL

- Anayasa Mahkemesi dershanelerin kapatılmasıyla ilgili tarafları dinleyecek. (10.00-Ankara)

- Futbolda şike davasında sanıkların yeniden yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00- İstanbul)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- Galatasaray'da Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey, Başkan Dursun Özbek'in de katılacağı TT Arena'daki törende basın mensuplarının sorularını cevaplayacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. (10.00-İstanbul)

- Galatasaray'da Temmuz Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı Galatasaray Adası'nda yapılacak. (13.30-İstanbul)

- Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemediği için serbest kalan Emre Belözoğlu anlaşmaya vardığı Medipol Başakşehir ile basın önünde imza atacak, soruları cevaplayacak. (12.00-İstanbul)

- Galatasaray'ın eski oyuncusu teknik direktör Ayhan Akbin, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sarıyer ile TSYD Aydın Doğan Salonu'nda sözleşme imzalayacak. (11.00-İstanbul)

- Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda ilk antrenmanına çıkacak. (10.30-Antalya) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER