Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon ön görüşme heyet başkanları CHP Sözcüsü Haluk Koç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılımıyla Başbakanlık Resmi Konut'ta bir araya gelecek. (18.00-Ankara)

- Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanacak. (11.00-Ankara)

-TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ı kabul ediyor. (15.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Haziran ayı 'Motorlu Kara Taşıtları' ile Temmuz ayı 'Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranları' verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Çin'de Soudelor Tayfunu nedeniyle meydana gelen sel ve göçükte 14 kişi hayatını kaybetti. Ülkenin doğu eyaletlerinde 3 milyondan fazla kişi tayfundan olumsuz etkilendi. Gelişmeler takip ediliyor. (Pekin)

GÜNCEL

- Sultanbeyli'de karakola yönelik bombalı saldırıya ve sonrasında çıkan çatışmaya ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- İstinye'de bulunan ABD Konsolosluğu'na yönelik silahlı saldırıya ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

- Adana bulunan İncirlik üssündeki hareketlilik takip ediliyor. (Adana)

SPOR

- Takımların haftasonu oynanacak maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor.

- Bursaspor'un yeni transferi 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Cuenca için Özlüce Tesislerinde imza töreni düzenlenecek. (16.00-Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER