Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek (14.00 / 17.45 - Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak. Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek, akşam saatlerinde ise partisinin MYK ve MKYK üyeleri ile toplantı yapacak (11.00 / 17.30 / 19.30 - Ankara)

DÜNYA

- Göçmen krizi, Avrupa gündeminin başlıca konusu olmaya devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek. (Brüksel)

- Rusya'da Uluslararası Uzay Kongresi başlayacak. (Moskova)

- Yunanistan, 20 Eylül'de yapılması beklenen erken seçimlere, ülke tarihinin ilk kadın başbakanının kuracağı hükümet ile hazırlanacak. Gelişmeler takip edilecek. (Atina)

GÜNCEL

- 84. İzmir Enternasyonal Fuarı, 'eğitim' temasıyla kapılarını açacak. Fuar açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak. (18.30-İzmir)

- Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lıların roketatarlı saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde toprağa verilecek. (12.00-Kahramanmaraş)

SPOR

- Süper Lig'de 3. hafta Gaziantespor-Beşiktaş maçı ile başlayacak (21.15 - Gaziantep)

- Bursaspor'un yeni transferi golcü oyuncu Tom De Sutter, Özlüce Tesisleri'nde taraftarın önünde resmi sözleşmeye imza atacak. (15.00-Bursa)

- Takımların hafta sonundaki maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER