Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015-2016 Adli Yılı açılış törenine katılacak. (10.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Adli Yıl açılış törenine katılacak. Başbakan Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu üyeleri Anıtkabir'i ziyaret edecek. Bakanlar Kurulu, Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanacak. Başbakan Davutoğlu, Adli Yıl açılış resepsiyonuna katılacak. (10.00-11.30-12.00-20.00-Ankara)

POLİTİKA

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin İstanbul İl Başkanlığı devir teslim törenine katılacak. Destici, gündeme ilişkin açıklamalar yapacak. (18.00-İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ağustos ayı ihracat rakamlarını Karadeniz Bölgesi'nin önemli liman, ticaret ve fındık üretim merkezlerinden olan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde açıklayacak. İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İFMİB) de açıklamanın ardından Türkiye'nin yüzde 100 katma değerli ürünü fındık ihracat sezonunu açacak. (10.30-14.00-Düzce)

GÜNCEL

- 2015-2016 Adli Yıl açılış töreni Ankara Rixos Otel'de yapılacak. (10.00- Ankara)

- Adli Yıl açılış töreni ve Yargıtay Onur Günü nedeniyle TBMM'de kokteyl verilecek. (20.00-Ankara)

- 1 Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle yurttaki gelişmeler takip edilecek.

- 1 Eylül'de av yasağının kalkması sebebiyle balıkçılar sezonu açıyor, yurttaki gelişmeler takip edilecek.

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip edilecek. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- EURO2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Grubu'nda Letonya ile karşılaşacak olan Türkiye bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (19.00-İstanbul)

- ABD'nin Las Vegas şehrinde 7 – 12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Grekoromen Güreş Milli Takımı, Amerika'ya gidecek. (İstanbul)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. Haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Galatasaray, iki günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başlayacak. (17.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER