Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, genel merkez binası önünde Dağlıca saldırısıyla ilgili açıklamalar yapacak. (11.30-Ankara)

- CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (11.30 Ankara)

EKONOMİ

- Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) ve Kazakistan Ankara Büyükelçiliği'nin ortaklaşa düzenlenecek 'Kazakistan'da Yatırım İmkânları' konulu toplantı, Kazakistan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Janseyit Tüymebayev'in katılımıyla yapılacak. (19.00 Ankara)

DÜNYA

- Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius ve Ürdünlü mevkidaşı Nasır Judeh'in ev sahipliğinde 'Orta Doğu'da Etnik ve Dini Temelli Saldırı ve İstismara Maruz Kalan Kurbanlar' başlıklı uluslararası konferans yapılacak. Konferasın açılış konuşmasını Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande yapacak. (Paris)

-Avrupa'daki göçmen krizi ve gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için Van'da tören düzenlenecek. Törenin ardından askerler memleketlerine gönderilecek. (11.30-Van)

- Yeşiltaş Jandarma Tabur Komutanı şehit Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın cenazesi Mihraplı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak namazın ardından Bursa Hamitler Şehitliği'nde toprağa verilecek. (16.30-Bursa)

- Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerin cenazeleri memleketlerinde toprağa verilecek. (Düzce, Eskişehir, Konya, Manisa, Iğdır, Ardahan, Muğla, Çanakkale, Mersin, Erzurum, Kahramanmaraş, Balıkesir)

- Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Ergoterapi Derneği, Türkiye Odyoloji, Konuşma ve Ses Uzmanları Derneği ve Türkiye Diyetisyenler Derneği ile birlikte YÖK'de basın açıklaması yapacak. (14.30 Ankara)

- Engelliler Konfederasyon terörü lanetlemek, ölümlerin ve sakatlanmaların sona erdirilmesini yüksek sesle talep etmek için Güven Park'ta basın açıklaması yapacak. (12.30 Ankara)

- Son günlerde basının üzerindeki baskılar nedeniyle tüm medya kuruluşlarının yöneticileri bir araya gelerek TGC Basın Müzesi'nde toplantı düzenleyecek. (11.00-İstanbul)

SPOR

- 2015FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, B Grubu'ndaki 3. Maçında ev sahibi Almanya ile karşı karşıya gelecek. (18.45-Almanya/Berlin)

- Trabzonspor Spotif Direktörü Süleyman Hurma, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Trabzon)

- Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını yapacağı çift antrenman ile sürdürecek. (11.00/17.00-İstanbul)

- Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak antrenman ile devam edilecek. (18.30-İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinin 4. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER