Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sırasıyla Gabon Büyükelçisi Hermann Immongault, Slovakya Büyükleçisi Anna Turenicova, Singapur Büyükelçisi A Selverajah ve Somali Büyükelçisi Abdullahi Mohamed Ali'nin güven mektubunu sunacak. (15.30-16.15-17.00-17.45-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim çalışmaları için AK Parti Genel Merkezine gelecek (13.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı yapacak. (13.15-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir'de işadamları ile biraraya gelecek. (09.30-Balıkesir)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya Belediyesi tarafından Mühye Köyü'nde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'ni ziyaret edecek. (11.00-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan İzmir'de. Doğan, HDP İl Başkanlığı'nı, Büyükşehir Belediyesini, Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. (10.30-19.00-İzmir)

EKONOMİ

- Türk Modası Kazakistan'da görücüye çıktı
Avrupa ve Türk modasının 2015 sonbahar ve kış koleksiyonları, Kazakistan'da görücüye çıktı. Fuara Türkiye'den 30 firma katılıyor. Fuara katılan Türk moda firmaları Türkiye'nin sonbahar ve Kış ürünlerini tanıtıyor. (Almatı)

- TÜİK, Haziran ayı İşgücü istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Hükümet ile yetkili memur sendikası Memur-Sen' class='textetiket' title='Memur Sen haberleri'>Memur Sen arasında imzalanan toplu sözleşmesine tepki gösteren Büro Emekçileri Sendikası maliye önünde sözleşmeyi yakıp eylem yapacak. (12.30-Bursa)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Victoria Nuland'ı kabul edecek. (Lefkoşa)

- Genelkurmay Baskanı Orgeneral Hulusi Akar KKTC'ye gelerek Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve diğer devlet erkanını ziyaret edecek. (Lefkoşa)

- Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 70 oturumu açılacak.

- 100 Yılda Orta Asya kadınının inanılmaz değişimi
Dünya kadınlarının 100 yıllık değişimleri çalışmalarına benzer bir çalışma da Orta Asya kadınları için yapıldı. Amerika, Meksika, Rusya, Kore ve İran için yapılan güzellik anlayışı çalışması, Orta Asya kadınları için yapılan video da gösterildi. (Almatı)

GÜNCEL

- 37 bin Öğretmen Kadrosu Ataması, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) merkez bina Başöğretmen Salonu'nda yapılacak. (11.00-Ankara)

- Uluslararası Hrant Dink ödülleri, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. (20.00- İstanbul)

- Avrupa Parlamentosu Yeşiller Grubu Eşbaşkanı Rebecca Harms ve Almanya Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir Cizre'yi ziyaret edecek. Heyet Cizre'den Mardin'e dönüp Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret edecek. Bu ziyaretin arkasından, belediye binası önünde basın mensuplarına açıklama yapılacak. (17.00-Şırnak-Mardin)

- Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılacak Panoroma 1326'nın temeli atılacak. Törene eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da katılacak. (12.00-Bursa)
SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. (21.45-İstanbul)

- Uerobasket2015 çeyrek final ilk maçlarında İspanya-Yunanistan ve Fransa-Letonya karşı karşıya gelecek. (19.30-22.00-Fransa)

- Beşiktaş ve Fenerbahçe'de A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçların hazırlıkları devam edecek.

- Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yürüttüğü, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında, Fatih Şubesi açılısı, Başkan Aziz Yıdırım, yöneticiler ve bazı futbolcuların katılımıyla yapılacak. (16.00-İstanbul)

- Bursaspor, ligin 5 haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Özlüce Tesislerinde devam edecek. (18.00-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER