Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika Kralı Philippe tarafından Kraliyet Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Erdoğan, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ayrı ayrı görüşecek. (Brüksel)

- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni ile Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'nin alınışının 30. yıl etkinliklerine katılacak. (Sivas)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Samsun mitinginde halka hitap edecek, ardından valiliğini ziyaret edecek. (17.00-18.30-Samsun)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak'ın Alaplı, Gülüç, Ereğli, Kandilli, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerinde düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (10.30-11.45-12.45-14.15-16.45-17.45-18.30-Zonguldak)

- Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısına katılacak. (Bingöl)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak. (9.00-19.00-Afyonkarahisar)

- CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Eylül ayı Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi ile Tüketici Fiyat Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova)

- 2015 Nobel, Fizyoloji ve Tıp ödülünün duyurulması ile başlayacak. (Stockholm)

GÜNCEL

- Diyarbakır'da geçen yıl 6-7 Ekim tarihinde Kobani olayları esnasında öldürülen Yasin Börü ve arkadaşlarının dava duruşması, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00-Ankara)

- Atama Bekleyen öğretmenler, Dünya Öğretmenler Günü'nde eylem yapacak. (09.00-Ankara)

- Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek. (13.00-Ankara)

- Ankara Kulübü Derneği, Atatürk'ün Ankara hemşehriliğini kabul edişinin 93. yıldönümü olan 5 Ekim günü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret edecek. (11.00- Ankara)

SPOR

- Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan davanın yeniden görülmesine İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00- İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçlarının hazırlıklarına Riva'da yapacağı antrenmanla devam edecek. (18.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER