Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, KKTC Su Temin Projesi kapsamında Alaköprü Barajı açılış törenine katılacak. (11.00-Mersin)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.(Lefkoşa )

-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri'de, partisinin düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (16.30-Kayseri)

POLİTİKA

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çatalca Devlet Hastanesi ile Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılış törenlerine katılacak. (12.00-14.00- İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da, Ceyhan, Kozan, İmamoğlu, Sarıçam ilçelerinde vatandaşlarla buluşacak ve esnaf ziyaretinde bulunacak. Kemal Kılıçdaroğlu, Esnaf Odaları Birliği başkanlarıyla da bir araya gelecek. (10.30-17.00 - Adana)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker partisinin Bursa il başkanlığında gündeme ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (12.00 - Bursa)

-CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı'nda gündeme ilişkin basın açıklaması yapacak. (11.00- İstanbul)

- MHP Ankara milletvekili adayları, kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla buluşacak. (10.00 - Ankara)

- BBP Genel Başkan Yardımcıları Remzi Çayır, kadın milletvekili adayları ve Genel Başkan Mustafa Destici'nin eşi Şükriye Destici'nin katılımıyla toplantı düzenlenecek. (09.30 - Ankara)

- Millet Partisi, milletvekili adayları tanıtımı Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde yapacak. (14.00-Ankara)

DÜNYA

-Kosova'da Mitroviça şehrini ikiye bölen İbre nehri üzerindeki köprüde Sırplar tarafından kurulan sözde "barış parkı" kaldırılacak. ( Mitroviça )

-İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor. ( Kudüs )

-Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova )

GÜNCEL

- Türkiye Barolar Birliği Başkan Metin Feyzioğlu, TBB-Balgat merkezinde yapılacak Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması finali açılışında konuşacak. (10.00 - Ankara)

- HALKEVLERİ üyeleri, siyah giysilerle Ankara Tren Garı'na karanfil çiçekleri bırakacak. (10.04 - Ankara)

- KESK-DİSK-TMMOB-TTB üyeleri, patlamada hayatını kaybedenler için Sakarya Caddesinde toplanarak, oturma eylemine başlayacak. (10.04 - Ankara)

- Ankara Halk Aşıkları Kültür ve Araştırma Derneği (AŞDER) üyesi aşıklar, ellerinde bağlamaları ile Ankara Tren Garına çiçek bırakacak. (14.00 - Ankara)

-Ankara'da meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırı 'Sessizce ve Kırmızı Karanfillerle' anılacak. (10.04 - Bursa)

- Ankara'daki patlamada ağır yaralanan ve Gazi Hastanesi'nde tedavi altında iken hayatını kaybeden öğretmen Önder Atabey, memleketi Malatya Hekimhan'da toprağa verilecek. (Malatya)

- PTT ATM'lerinde kaybolan 285 bin lirayı farklı yöntemlerle arayan Türk Haber- Sen Bursa Şube başkanı Orhan Avcı hakkında PTT Baş Müfettişlerince soruşturma ve inceleme başlatıldı. Orhan Avcı soruşturmaya tepki için basın açıklaması yapacak. (11.00-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'de Galatasaray-Gençlerbirliği, Torku Konyaspor-Gaziantepspor, Bursaspor-Antalyaspor maçları oynanacak. (19.00-19.00-19.00 İstanbul, Konya, Bursa)

- PTT Birinci Lig'de 4 karşılaşma oynanacak.

- Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, hukuki tartışmalar sonrası Kent Otel'de yapılacak. (09.30-Ankara)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER