Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İngiltere Başbakanı Tony Blaır ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ı kabul edecek. (12.00-15.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski İngiltere Başbakanı Tony Blaır'i kabul edecek. Davutoğlu, çalışma ziyareti için gelen Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras ile görüşecek. Davutoğlu, AK Parti MYK toplantısına katılacak. (10.00-12.00-15.30-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Başkanı ve Başkanlık Divanı adaylık başvuruları 21 Kasım akşamına kadar devam edecek.

EKONOMİ

- Kaynak Holding'e kayyım atanmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- TÜİK, 2014 yılı Sağlık Kuruluşları Atık İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Fransa'daki terör saldırılarıyla ilgili gelişmeler izleniyor. (Paris)

- APEC Zirvesi, Filipinler'in Manila şehrinde başlayacak. Zirvenin teması 'Daha İyi bir Dünya için Kapsayıcı Ekonomiler' olarak açıklandı. Zirveye aralarında ABD Başkanı Barack Obama, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun da bulunduğu çok sayıda lider katılıyor. (Manila)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde ara bölgede bir araya gelecek. (Lefkoşa-AraBölge)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi kabul edecek (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Basın Kartı Komisyonu, 18-19 Kasım tarihlerinde toplanacak. (Ankara)

- Mavi Marmara davasının görülmesine İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edilecek. (10.30-İstanbul)

- Önceki gün hayatını kaybeden ünlü gazeteci Leyla Umar (87), öğle vakti Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu'daki aile mezarlığında toprağa verilecek. (12.00-İstanbul)

- Dün hayatını kaybeden ünlü komedyen Atilla Arcan (70), ikindi vakti Erenköy Balaban Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (14.30-İstanbul)

- KCK ve Hizbullah terör örgütü davası başlıyor. Güvenlik gerekçesiyle Diyarbakır'dan Kayseri'ye alınan Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par Üyesi Aytaç Baran'ın, öldürülmesi üzerine çıkan olaylarda 3 kişinin daha ölümüyle sonuçlanan PKK/KCK ve Hizbullah terör örgütleri davası görülmeye başlanacak. Davada tutuklu 16 kişi yargılanıyor. (Kayseri)

SPOR

- Süper Lig'in 12. hafta maçında Medicana Sivanspor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarını BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (11.30-İstanbul)

- Beşiktaş'ta Kaptan Tolga Zengin, Güneşli Uğur Lisesi'nde bir söyleşiye katılacak ve öğrencilerin sorularını cevaplayacak. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 12. hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. (12.00-İstanbul)

- Fenerbahçe'de Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla devam edilecek. (11.00-İstanbul)

- Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından antrenman yapılacak. (15.30-16.00-Bursa)

- Ahmet Gülüm, İpek Şenoğlu, Markus Guenthardt, Mustafa Denizli, Semih Saygıner, Tankut Turnaoğlu, Ulaş Can ve Ümit Leblebici gibi konunun önemli uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı 'Marka ve Spor İlişkisinin Geleceği' isimli 'Sports&Brands Oturumu' Lutfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. (13.30-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER