Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Isaac Malefane ve İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Mohammad Ebrahim Taherian Fard'ı güven mektubu takdimi için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TÜRKSOY üyesi ülkelerin kültür ve sanat elçilerini kabul edecek. (14.00-14.45-15.30-Ankara)

POLİTİKA

- AK Parti, CHP ve MHP grup toplantıları yapılacak. (10.00-11.30-13.30-Ankara)

EKONOMİ

- Hazine, 5 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek. (Ankara)

- TÜİK, mart ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD Başkanı Barack Obama, Küba ziyareti sonrası Arjantin'e hareket edecek. (Havana)

- Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi heyeti ile Cenevre'de bir araya gelecek. (Cenevre)

GÜNCEL

- Nusaybin'de şehit olan polis memuru Gökhan Osman Karaduman'ın cenaze namazı Kocatepe Camii'nde kılınacak. (12.30 Ankara)

- Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit düşen evli ve 3 çocuk babası şehit Uzman Çavuş Cemil Turan'ın cenazesi Bursa'nın Karacabey ilçesinde toprağa verilecek. (12.30-Bursa)

- Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırıda şehit olan askerlerin cenazeleri memleketlerinde toprağa verilecek. (Hatay-İzmir)

- Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısı ve saldırıda yaralananların sağlık durumuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- TÜSİAD'ın 'Sağlığa Yenilikçi Bir Bakış Açısı: Mobil Sağlık' başlıklı rapor tanıtımı toplantısının açılışına Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu katılacak. (10.00-Ankara)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak-Diyarbakır-Mardin)

SPOR

- Beşiktaş'ta Kulüp Başkanı Fikret Orman ile Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt bir basın toplantısı düzenleyerek, Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıklayacak. (10.30-İstanbul)

- Kadınlar CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Grundig, 6'lı play off turu rövanş maçında Rusya'nın Dinamo Moskova takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. (18.00-Moskova)

- A Milli Futbol Takımı, 24 Mart'ta İsveç ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. (19.00-Antalya)

- Süper Lig takımlarının 27. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER