Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da düzenlenecek olan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Astana)

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Washington)

GÜNCEL

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Emekliler Derneği başkanlar kurulu toplantısına katılacak. (10.00 - Ankara)

- CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Adana'da silah taşıyan MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili tutuklanan askerleri Hadımköy'deki askeri cezaevinde ziyaret edecek. (09.30 - İstanbul)

- Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı'nın ATO Congresium'daki açılışına katılacak. (10.30 - Ankara)

- CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak bilinen yasanın bazı hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması talebiyle CHP grubu adına Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak. (11.30/12.00 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları Medicana Sivasspor - Kayserispor ve Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarıyla tamamlanacak ve yarı finale kalacak son iki takım da belli olacak. (18.00/19.45 - Sivas/İstanbul)

- Euroleage play off turu çeyrek final 2. Maçında Fenerbahçe Ülker ile Maccabi Electra Ülker Sport Arena'da karşı karşıya gelecek. (21.00 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER