Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- HDP 2. Olağan Kongresi, Balgat'taki Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapılacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (12.30 - İstanbul)

- Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç için Kartal Cemevi'nde tören düzenlenecek. Törenin ardından Genç'in cenazesi memleketi Tunceli'ye götürülecek. (14.00 - İstanbul)

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Bakırköy Belediyesi, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde 'Türkiye'de Gazeteci Olmak, Gazeteci Ölmek' başlıklı etkinlik düzenleyecek. (15.00 - İstanbul)

- Gazeteci Uğur Mumcu evinin bulunduğu Karlı Sokak'ta arabasına konulan bombalı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Mumcu'nun için anma töreni yapılacak. (08.30 - Ankara)

- CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından; Dışişleri eski Bakanı İsmail CEM için Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında, SHP eski Genel Başkanı Aydın Güven GÜRKAN için Tuzla Mezarlığı'ndaki kabri başında ve gazeteci-yazar Uğur Mumcu için de Şişli'de anma törenleri düzenlenecek. (10.00/12.00/18.00 - İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un öğle namazına müteakip Üsküdar Altunizade'de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde gerçekleştirilecek cenaze törenine katılacak.
Kılıçdaroğlu ve Canpolat, daha sonra hayatını kaybeden CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç için Kartal Cemevi'nde düzenlenecek cenaze töreninde hazır bulunacak. (14.00 - İstanbul)

SPOR

- Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 19. hafta maçlarına Medicana Sivasspor - Eskişehirspor, Gençlerbirliği - Antalyaspor, Gaziantepspor - Bursaspor, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor ve Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/20.00-Sivas/Ankara/Gaziantep/İstanbul/Trabzon)

- PTT 1. Lig'in 19. hafta maçlarına Kayseri Erciyesspor - 1461 Trabzon, Denizlispor - Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor - Karşıyaka, Giresunspor - Vartaş Elazığspor ve Göztepe - Adanaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/18.30) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER