Cinnet getiren kadın, annesini ve bebeğini bıçaklayarak öldürdü


Kayseri'de 35 yaşındaki bir anne, gece yarısı kundaktaki bebeğini ve annesini bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan kız kardeşi ise balkondan atlayarak kurtuldu.

Olay, Kılıçaslan Mahallesi Mümin Sokak'taki bir evde meydana geldi. Önceki gün gece 02.30 sıralarında iddiaya göre, 35 yaşındaki Derya Ç., cinnet getirerek, mutfaktan aldığı bıçak ile annesi Hatice Balıkçı'yı öldürdü. Daha sonra beşikteki 8 aylık kızı Z.Ç.'nin yanına giden Derya Ç., kızını 4 bıçak darbesi ile yaraladı. Sesleri duyan kız kardeş ise ablası Derya Ç.'nin elindeki kanlı bıçağı görünce korkudan birinci kattaki evlerinin balkonundan atladı.

Olayı farkeden komşuları durumu polise bildirdi. Polis ve 112 acil ekipleri olay yerine gelerek anne ve bebeğe ilk müdahaleyi yaptı. Anne Balıkçı'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bebek ile cinnet getiren Derya Ç.'nin kardeşi hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki bütün müdahalelere rağmen 8 aylık bebek de hayatını kaybetti. Polis, cinnet getiren anneyi yakalayarak Erkilet'teki Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayı çalışmak için gittiği İstanbul'da duyan baba Durmuş B., Kayseri'ye döndü. Evli ve Sivas'ta yaşayan Derya Ç.'nin ise kısa süre önce Kayseri'deki annesinin evine geldiği öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Cinnet getiren kadın, annesini ve bebeğini bıçaklayarak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER