Çoban köpeğinin kaçırılma anı güvenlik kamerasında


Eskişehir'in Çifteler ilçesinde, çiftlik önünde bağlı bir çoban köpeğinin kimliği belirsiz kişilerce çalınma girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Eskişehir'in Çifteler ilçesinin Adalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) Üyesi Sevinç Kadak'ın Adalar Mahallesi'ndeki çiftliğinin önünde bağlı bulunan çoban köpeği, kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından götürüldü. Çiftlikteki güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayın ardından zanlıların elinden kurtulan köpek, bir süre sonra yeniden çiftliğe döndü. Durumu fark eden çiftlik sahibi Kadak, görüntüleri izledikten sonra güvenlik güçlerine başvurdu. Güvenlik güçleri, zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kimliği belirsiz iki kişinin çiftliğin önünde kulübesinde bağlı köpeği zincirinden tutarak götürdükleri ve bu kişilerin köpekle beraber kameraların açısından çıktıkları görülüyor. Bir süre sonra köpeğin tek başına yuvasına döndüğü, kimliği belirsiz kişilerin de köpeğin arkasından geldikleri görüntülere yansıyor. Bu kişilerin ellerinden kaçırdıkları ve çiftlik civarında dolaşan köpeğin etrafında bir süre daha dolaştıktan sonra bölgeden uzaklaştıkları görünüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Çoban köpeğinin kaçırılma anı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER