Çocuklar basketbol öğreniyor, aileleri sosyal destek semineri alıyor


Turgut Özal Üniversitesi akademisyenleri, üniversite bünyesinde açılan Basketbol Okulu'na katılan 6-12 yaş arası çocukların aileleriyle 'Veli Sosyal Destek Programı' etkinliğinde bir araya geliyor. Ücretsiz gerçekleşen seminerlerde 6-12 yaş grubu çocukların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlanmaları için gerekli bilgiler ve uygulamalar, alanında uzman akademisyenler tarafından ebeveynlerle paylaşılıyor.

Turgut Özal Üniversitesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen programın ilk etkinliği 14 Şubat Pazar günü başladı. Turgut Özal Üniversitesi Merkez Kampüs Menekşe Salonu'nda yapılan seminerin ilki "Çocuklarımıza Karşı Davranışlarımız" başlığıyla gerçekleşti. Konuyla alakalı seminere katılan çocukların ailelerine Turgut Özal Üniversitesi Ankara Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurcan Koçak tarafından dikkat çeken bilgiler verildi.

Etkinliğin ikinci semineri 27 Şubat Pazar günü İlkokul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme başlığıyla Prof. Dr. Cahide Yağmur tarafından verildi. Her iki programa da aileler yoğun ilgi gösterdi. Aileler seminerlerden oldukça verim elde ettiklerini ifade ettiler. Seminer sunumları katılımcılara elektronik posta yoluyla da iletildi.

Dönem içinde gerçekleşecek diğer destek programları şu şekilde: Ders Çalışma Teknikleri, Yaklaşan Fırtına: Ergenlik, Sporun Çocuk Gelişimindeki Yeri.

Destek seminerleri 30 Nisan'a kadar devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Çocuklar basketbol öğreniyor, aileleri sosyal destek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER