Cumhuriyet: O yasağı tanımıyoruz

Son zamanların en kapsamlı yayın yasağının getirildiği Ankara Tren Garı önündeki canlı bomba eylemiyle ilgili Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinden "Bu yayın yasağını tanımıyoruz" açıklaması yapıldı.

Cumhuriyet: O yasağı tanımıyoruz

 Cumhuriyet'in internet sitesi, Cumartesi günü Ankara Tren Garı önünde Barış Mitingi için toplanan grubun arasına karışarak canlı bomba eylemi gerçekleştirilmesiyle ilgili olarakAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca getirilen yayın yasağını manşetten duyurarak "Bu yayın yasağını tanımıyoruz" şeklinde başlık attı.

Yayın yasağı haberini veren ve haberin içinde kurum içinden başka bir açıklama yapmayan Cumhuriyet.com.tr, yayın yasağını tanımadığını yalnızca saldırı anı sonrası görüntülerden birini sansürsüz şekilde vererek "Bu yayın yasağını tanımıyoruz" şeklinde attığı başlıkla duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca canlı bombaya ilişkin sürdürülen soruşturmaya “geçici“ olarak yayın yasağı koymuştu. Ankara Garı’nda meydana gelen bombalı terör saldırısıyla ilgili soruşturma tamamlanıncaya kadar uygulanmak üzere uygulanan yayın yasağının son dönemin en geniş kapsamlı yayın yasağı olduğu ifade ediliyor.
<< Önceki Haber Cumhuriyet: O yasağı tanımıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER