Depremin merkez üssü Çepni köyü muhtarı: Bazı evlerde sıva çatlamaları oldu


Kırşehir'de 5.0 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Çiçekdağı ilçesine bağlı Çepni köyü muhtarı Osman Baran, depremde can ve mal kaybının yaşanmadığını sadece bazı evlerde sıva çatlamalarının bulunduğunu söyledi.

AFAD'dan yapılan açıklama göre, saat 19.40'ta merkez üssü Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesi Çepni köyü olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem, Kırşehir çevresinde, Yozgat, Kırıkkale ve Ankara'da da hissedildi. Depremi Kandilli Rasathanesi 4.9 olarak bildirdi.

Çepni köyü muhtarı Osman Baran, Cihan Haber Ajansına yaptığı açıklamada, deprem üssü olan köylerinde her hangi bir can ve mal kaybı olmadığını bazı evlerde yer yer sıva çatlamaları meydana geldiğini kaydetti. Muhtar Baran, köyde cenaze dolayısı ile taziye yapıldığı için köy halkının çoğunluğunun olay saatinde dışarıda taziye çadırında olduğunu ifade etti.

Çepni köyüne yakın köylerden Harmanpına Köyü Muhtarı İbrahim Kurt ise köylerinde her hangi bir can ve mal kaybı olmadığını belirterek AFAD ekiplerinin bölgede zarar tespit çalışmaları için incelemeler yaptığını anlattı.

CİHAN
<< Önceki Haber Depremin merkez üssü Çepni köyü muhtarı: Bazı evlerde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER