Destici, kurban bağışına destek verdi

Destici, kurban bağışına destek verdi

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen Kurban Bağışı Kampanyası'na Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve ailesi de bağışta bulundu.

Bangladeş ve Suriye Türkmenlerine yönelik başlatılan kampanyaya destek veren Destici, kurban bağışı bedellerini Vakfın Genel Sekreteri Murat Aslan ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Halil Kol'a teslim etti.

Destici açıklamasında, şunları kaydetti: "Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın düzenlemiş olduğu bu kampanyayı destekliyorum. Emeği geçen tüm Alperen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kampanyanın diğer yıllarda daha da genişleyip tüm İslam Coğrafyasındaki mazlum kardeşlerimize ulaşacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Kurban Bayramı yakınlaşmak ve paylaşmaktır. Bu güzel bayramda başlatılan kampanyaya başta camiamız olmak üzere tüm vatandaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum."

Destici'nin Suriye Türkmenlerine, eşinin ise Bangladeş'e Kurban bağışı yaptığı öğrenildi.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Murat Aslan ise Kurban bağışlarının 22 Eylül akşamına kadar devam edeceğini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Destici, kurban bağışına destek verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER