Destici, TRT'nin propaganda konuşmasında TRT'yi kınadı


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TRT'de yayınlanan propaganda konuşmasında TRT'yi aynı ifadelere yer vererek 3 kere kınadı. Destici, "Seçime katılan partiler arasında adaleti ve hakkaniyeti gözetmeyen, muhalefete söz ve propaganda hakkı vermeyen, milletin parasıyla ayakta duran devletin televizyonu TRT'yi kınıyorum." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) kurumundaki propaganda konuşmasında TRT'yi eleştirdi. Kınamasını 3 kere tekrarlayan Destici, "Bu antidemokratik seçim yasasını, bu haksız adaletsiz eşit olmayan şartlarda ülkemizi seçime götüren AKP iktidarını, bu süreçte yanlı ve algı oluşturacak yayınlarla iktidara avantaj sağlayan, seçime katılan partiler arasında adaleti ve hakkaniyeti gözetmeyen, muhalefete söz ve propaganda hakkı vermeyen, milletin parasıyla ayakta duran devletin televizyonu TRT'yi kınıyorum." ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının devamında partisi için oy isteyen Destici'nin konuşmasını TRT, yasa gereği yayımlamak durumunda kaldı. CİHAN
<< Önceki Haber Destici, TRT'nin propaganda konuşmasında TRT'yi kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER