Dış görünüşünden en çok Türkler memnun


Fiziki görüntüsünden en çok memnun olan ülke vatandaşları Türkler oldu. Bir araştırmaya göre Türklerin yüzde 26'sı fiziki görüntüsünden çok memnun. Kendiyle en az barışık olan ülke vatandaşları ise Japonlar.

Uluslar arası araştırma şirketi GFK ülkeler arası yaptığı araştırmada fiziki görüntüsünden en çok memnun olan vatandaşları ortaya çıkardı. Araştırmada kendisiyle ne çok barışık olanların Türk vatandaşları olduğu ortaya çıktı. Türklerin yüzde 26'sı fiziki görüntüsünden çok memnun olduğunu belirtirken, yüzde 45'i şikayetçi olmadığını, yüzde 19'u ne şikayetçi ne de memnun olduğunu ifade ederken, yüzde 4'ü de hiç memnun olmadığını belirtti.

En çok şikayetçi olanlar ise Japonlar. Japonların sadece yüzde 2'si dış görünüşünden çok memnun olduğunu aktarırken, yüzde 13'ü de hiç memnun olmadığını aktardı.

Türk vatandaşlarından sonra ise Brezilyalılar geliyor. Brezilyalıların yüzde 22'si dış görünüşünden çok memnunken, hiç memnun olmayanların oranı da yüzde 4.

Belçikalıların ise sadece yüzde 8'i görünüşünden çok memnun. Dış görüntüsünden hiç memnun olmayan Belçikalıların oranı ise yüzde 2. CİHAN
<< Önceki Haber Dış görünüşünden en çok Türkler memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER