Diyanet-Sen'den faiz açıklaması

Memur Sen’e bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) yönetimi, bir bankanın daha fazla katılımcı sağlamak adına düzenlediği formun kendilerinden teyit alınarak yapılmadığını bildirdi.

Diyanet-Sen'den faiz açıklaması

Mart 2015 tarihinde din görevlilerinin bir araya geldiği mutat toplantıda bir bankanın Beypazarı Şubesinin hazırladığı formu ciddi bir tepkiyle karşılandıklarını ifade eden Diyanet-Sen yönetimi konu hakkında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Diyanet-Sen’in hiçbir talebinin olmadığı, tamamen bilgimiz dışında yapılan bir çalışma olduğunu kamuoyuna önemle sunuyoruz. Yapılan görüşmeler neticesinde formu düzenleyen bankanın bu çalışmaları teyit almadan yapması münasebetiyle bütün üyelerimizden özürleri istenmiştir.

Haberin kamuoyuna servis edilmesini sağlayan BBP genel başkan yardımcısıyla yapılan görüşme neticesinde haberin aslının olmadığı ve teyit alınmadan yapılan bir çalışma olduğu bilgisi kendilerine iletilmiştir. Haberin yanlışlığından dolayı üzüntü içerisinde olduğunu belirten Twitter sahibi Kartal Kaptan görüntüyü anında kaldırma inceliğinde bulunmuş, bütün üyelerimizden özür dileyerek gereken açıklamayı yapmıştır.“




CİHAN
<< Önceki Haber Diyanet-Sen'den faiz açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER