Diyarbakır'da baz istasyonu hırsızı yakalandı


Diyarbakır'da baz istasyonların hırsızlık yapan 1 kişi yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı, Eğil İlçe Komutanlığı tarafından son dönemlerde sıklıkla meydana gelen baz istasyonların hırsızlık olaylarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanması için yapılan çalışmalar neticesinde 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliği'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; "İcra edilen çalışmalar ve elde edilen bilgiler doğrultusunda Eğil-Selman Mahallesi mevkiinde iletişim şirketlerine ait baz istasyonlarından hırsızlık yapıldığı ihbarının alınması üzerine olaya anında müdahale edilmiş ve olay yerinde hırsızlık olayında kullanılan suç aletleri (demir kesme makası, leyve vb.), ile yerinden sökülmüş aküler ve kullandığı araç ile birlikte 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Baz istasyonunda ve çevrede yapılan kontrolde kapısı kırılan baz istasyonundan 20 adet akünün sökülmüş olduğu ve akülerin aracın bagaj bölmesinde ve olay yerinde dağınık bir şekilde oldukları tespit edilmiştir. Baz İstasyonlarından çalınan 20 adet akü Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile iletişim şirketleri yetkililerine teslim edilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur." denildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır'da baz istasyonu hırsızı yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER