Dizayn Grup'a İnovalig'de birincilik ödülü


Dizayn Grup, geliştirdiği yeni teknolojilerin altında imzası bulunan grup şirketi Mir Ar-Ge ile inovasyon ödülüne layık görüldü. Şirketin birçoğunu Dizayn Grup markası ile tüketicilerle buluşturduğu teknoloji ve sistemler, katılan 488 firmanın arasından sıyrılarak İnovalig'de 1.'lik ödülü ile onurlandırıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin İnovasyon Haftası kapsamında düzenlediği İnovalig ödüllerinin İnovasyon Kaynakları kategorisinde 1.'lik ödülü Dizayn Grup'a ait patentli teknolojilerin geliştiricisi grup firması Mir Ar-Ge'ye verildi. Dizayn Grup, daha önce de ISO İnovasyon ödülünü 2 kez kazanmıştı.

Şirketin kendi teknolojisi ile üretip Türkiye'ye kazandırdığı yenilikler arasında; korige boru, PEX yerden ısıtma borusu, doğal gaz borusu, PE 100 temiz su borusu, sarmal borular, ortadan folyolu boru gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca bugün 8.000 mm çapında sarmal su ve kanalizasyon borusu ve 200 bar basınca dayanabilen RTP boruyu üretebilme kabiliyetine de sahip. Dizayn Grup'un buluşları sayesinde Kıbrıs Barış Suyu projesini mümkün hale gelirken, Sudan'daki susuzluk sorununa da Nil Nehri geçişi ile kolaylık sağladı. CİHAN
<< Önceki Haber Dizayn Grup'a İnovalig'de birincilik ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER