DKY İnşaat'tan Kâğıthane'ye 200 milyon liralık konut projesi


İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor. Projede kütüphane ve amfi tiyatronun yanında müzik ve sinema alanlarına yer alacak.

DKY On Kağıthane adlı konut alanında 'dijital topluluk portalı' da olacak. Portal ile ilgi alanlarına göre etkinlikler tertiplenecek.

Samsung, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare, Spotify gibi markalardan yararlanılan projenin tanıtımı yapıldı. Tanıtım etkinliğinde DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "DKY On için ayrı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağı kanaatindeyim. Bu devrimin ilk adımını DKY On Kâğıthane ile atıyoruz." dedi.

Dumankaya, proje ile ilgili şunları kaydetti:

"DKY On'da paydaş adedimiz yenilerinin katılımı ile giderek artacak. Projede toplantı odaları, sosyal mekânlar, deneyim mutfağı, oyun alanları bulunuyor. Dünyada bir ilk olan 'dijital topluluk portalımız' ile ilgi alanlarına göre etkinlikler tertiplenebilecek. Bu yeni portal ile pek çok paylaşım ekonomisi uygulamasını bir araya getirerek kullanıma sunacağız."

DKY On adı altında 5 senede 10 proje daha hayata geçireceklerini anlatan Ali Dumankaya bunların toplam büyüklüğünün ise 2 milyar lira olacağını sözlerine ekledi.

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel de DKY On Kağıthane hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Buçuklu balkon tasarımımız bu projemizde de devam edecek. Açılır kapanır balkonlarımız kapanıp ilave yaşam alanı olarak da kullanılabilecek. DKY On'da 57 ila 86 metrekare 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve bürolar bulunacak. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olacak. Projede 4 bin 750 metrekare büro ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Projenin büro alanlarında bin 200 metrekarelik 'WorkOn' adını verdiğimiz ortak alanlar yer alacak. 200 milyon lira yatırımla hayata geçireceğimiz KDV dâhil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Banka kredisinin yanı sıra 10 bin lira peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay 0 vade farkı veya bireylere esnek ödeme planı seçeneklerini sunacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber DKY İnşaat'tan Kâğıthane'ye 200 milyon liralık konut... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER