'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibinden Sivas'ta özel gala

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibinden Sivas'ta özel gala

Sivas'ta çekilen 'Düğün Dernek' filmiyle gişe rekorları kırılmasının ardından 2. serisi de Sivas'ta çekilen 'Düğün Dernek 2 Sünnet' film ekibi Sivas'ta özel bir gala gerçekleştirdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nde yapılan programda öğrencilere ve davetlilere film izlettirildi. Filmin Yönetmeni Selçuk Aydemir ile oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir de programa katılarak izleyicilerle buluştu.

'Düğün Dernek 2 Sünnet' filmini izlemek için Kültür Merkezi'ne gelen öğrenciler, salonun dolması nedeniyle içeri giremedi. Filmi, Vali Alim Barut, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık ile il protokolü de izledi. Saatlerce dışarıda bekleyen öğrenciler, güvenlik görevlilerine tepki gösterirken, öğrenciler film sonrası, söyleşi için içeri alındı.

Alkışlarla karşılanan filmi ekibine Rektör Faruk Kocacık tarafından teşekkür plaketi ile çeşitli hediyeler verildi. Komedi filminin yönetmen ve oyuncuları, daha sonra öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi. Bir soru üzerine yönetmen Selçuk Aydemir, Çalgı Çengi'nin 2. filmini de bu yaz çekeceklerini söyledi. Yönetmen Aydemir, bütün filmleri Sivas'ta çekmelerinin kariyerleri açısından sıkıntı olacağını söylerken Düğün Dernek 3'ü çekerlerse muhtemelen bunun Sivas'ta çekilen son seri olacağını anlattı. Oyuncu Ahmet Kural, filmde dublör kullanmadığını ve bütün sahnelerde kendisinin oynadığını anlattı. Oyuncu Murat Cemcir ise aksiyon filmlerinde oynamak istediğini ancak sakatlanma riski nedeniyle korktuğunu dile getirdi. Cemcir, oyunculuk yapmaya ve komedi filmlerinde oynamaya başlayınca kendini bulduğunu aktardı.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibinden Sivas'ta özel gala Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER