Duman: Oynadığımız oyunun karşılığı mağlubiyet değildi


Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, "Oynadığımız oyunun yaptığımız mücadelenin karşılığı mağlubiyet değildi." dedi.

Teknik Direktör Duman, kendi evlerinde 2 - 1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Duman, "Öncelikle maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Oynadığımız oyunun, yaptığımız mücadelenin karşılığı mağlubiyet değildi bana göre." diyerek, şöyle devam etti:

"Oyuncularım maç başından sonuna kadar kazanma arzusu içerisinde futbolun gerektirdiklerini yaptılar. Oyunu hiç bir zaman çirkinleştirmedi oyuncularımız. Mücadelelerinden önde baskılarından, zaman zaman Galatasaray'ı çok zor duruma düşürdük. Tabii ki 'haddimizi bilerek oynuyacağız' dedik maçtan önce. Pozisyonlarımız çok var. Kaçan pozisyonlarımız yüzde yüz gol pozisyonlarımız çok var. Atsaydık maçı galip bitirebilirdik. Tabii ki biz futbolu hiçbir zaman çirkinleştirme düşüncesinde değiliz.

Kastamonu bir Anadolu takımı, heyecanlı bir taraftarımız var. Şehrimizin sevinmeye veya iyi bir sonucu istemeye hakkı var. Bu da tabi hakem arkadaşımızın vermiş olduğu yanlış kararlar yani bir tane değil, birkaç tane vermiş olduğu kararlar bizim bu maçı ortak olmamızı sağlamadı. Maçı en kötü şartlarda berabere bitirebilirdik. Son gölü niye iptal etti bir anlam veremedik. Hatta penaltıda da biz emin değiliz ama bizim açımızdan penaltının olmadığı söyleniyor. Bizim açımızdan çok iyi göremedik.

Dolayısıyla şehrin bir beklentisi var. Heyecanı var. Sevinmek istiyor, gurur duymak istiyor. Belki sonuçta biz sevindiremedik taraftarımızı, halkımızı ama oynadığımız futbolla gurur duymalarını sağladık. Zaten seyircilerimizde son dakikalarda gurur duyduklarını bize toplu halde ilettiler. Mücadelemizle ve oynadığımız oyunla özellikle Galatasaray'a karşı oynadığımız oyunla gurur duyuyoruz. Sonuç olarak üzüntülüyüz. Oynadığımız futbol açısından da sevinçliyiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Duman: Oynadığımız oyunun karşılığı mağlubiyet değildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER