Coca Cola'da şok ölüm

Coca-Cola'nın müdürü Dmitri Soşnev Rusya'da ölü olarak bulundu.

Coca Cola'da şok ölüm

Coca-Cola Rusya’nın St.Petersburg kentindeki fabrikasında müdür olarak çalışan Dmitri Soşnev ölü olarak bulundu. İki gündür kayıp olan Soşnev’in uyuşturucu çetesi tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Rusya Soruşturma Komisyonu’ndan yapılan açıklamada Soçnev’in cesedine ulaşıldığı, olayla bağlantılı olduğundan şüphelenilen iki kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada Soşnev’in uyuşturucu bağımlısı olabileceği, uyuşturucu temini için de Azerbaycan vatandaşı Denis Çihatur (28) ve Rusya vatandaşı Vyaçeslav Finogenov’le (46) buluştuğu iddia edildi. Çıkan çatışmada Coca-Cola müdürünün başına sıkılan bir kurşunla öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Şüpheliler polise verdikleri ilk ifadelerinde Soçev’le Fruzenski bölgesinde bir garajda buluştuklarını kabul etti. Şüpheliler, Soçnev’in uzun süredir müşterileri olduğunu, ancak kendisinin nerede çalıştığını bilmediklerini söyledi. 

Şüpheliler Soçnev’e ait 150 bin rublenin yanı sıra, üks marka otomobilinin belgelerini de aldı. Şüphelilerin otomobili 1 milyon rubleye satmak istedikleri de ortaya çıktı. Polis Soçnev’in aracını da bir garajda buldu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
<< Önceki Haber Coca Cola'da şok ölüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER